TURISTIČNI CENTER LAZAR

Turistični center Lazar ponuja celovito turistično izkušnjo: nastanitev (kamp, apartmaji), prehrana (restavracija), organizacijo športnih aktivnosti ( rafting, kajaka, soteskanje in ostali vodni športi, padalstvo, ribištvo, prevozi).

KAMP

Kamp Lazar se razprostira tik ob smaragdni reki Soči, ki velja za eno najlepših evropskih rek, nedaleč od zgodovinskega mesteca Kobarid.

POČITNIŠKA HIŠA

Na ekskluzivni lokaciji tik nad reko Sočo se nahaja počitniška hiša s petimi sobami in enim apartmajem.

RESTAVRACIJA

Vedno sveža lokalna hrana, kakršno jemo doma, sproščena atmosfera in ogenj, ki je srce tega kraja.

KAMP

Kamp Lazar se razprostira tik ob smaragdni reki Soči, ki velja za eno najlepših evropskih  rek,  nedaleč od zgodovinskega mesteca Kobarid. Sredi neokrnjene narave ponuja nešteto možnosti za preživljanje prostega časa, za športne aktivnosti in izlete v okolici.

Pod kampom je čudovita divja plaža, kjer se lahko ob šumenju bistre smaragdne lepotice  popolnoma sprostite in osvežite. Sprehod čez viseči most preko Soče vas popelje do največje kobariške naravne znamenitosti – slapu Kozjak.

Turističnih bonov ne sprejemamo.

Rezervacija kampiranja


Strinjam se s pogoji zasebnosti (zahtevano polje)

Rad delam z ljudmi in jih razvajam in v zadovoljstvo mi je, da se vedno znova vračajo. Hvala, če ste že del našega kroga in toplo vabljeni, če bi se želeli ogreti srce v našem malem kotičku soškega raja.

Edi Lazar - CEO

Počitniška hiša

Na ekskluzivni lokaciji tik nad reko Sočo se nahaja počitniška hiša s petimi sobami in enim apartmajem.

Rezervacija počitniške hiše

Strinjam se s pogoji zasebnosti (zahtevano polje)

Turističnih bonov ne sprejemamo.

DOLINA SOČE

V okolici kampa in Kobarida lahko obiščete veliko naravnih in kulturnih znamenitosti ter se predajate različnim športnim in sprostitvenim dejavnostim. Kobarid je majhno, a zanimivo mestece, kjer lahko kupite in opravite vse najnujnejše, najbolj pa slovi po izvrstni kulinariki in muzeju prve svetovne vojne.

Priljubljena poletna dejavnost za vse turiste in domačine pa je kopanje v majhni reki Nadiži, ki je od kampa oddaljena le 5km.

RESTAVRACIJA

Veseli me, da sem lahko kljub oviram uresničil svojo vizijo turizma v soški dolini. Uspelo mi je zgraditi Turistični center Lazar, katerega idejni zametki segajo petindvajset let v preteklost, čeprav se mi zdi, da sem še včeraj čistil trnjev teren, kopal, žagal in gradil prve lesene objekte. Konji in majhen lesen bar so takoj pritegnili prijatelje in prve goste, ki so se zbirali ob dobri glasbi, ognju in moji prvi specialiteti – izvirnih palačinkah. Obdobje koncertov z živo glasbo je bilo burno in veselo; včasih smo rajali do jutra, vendar od tod nihče ni odšel lačen, četudi je bila to že palačinka za zajtrk. Krog gostov se je širil in večina so postali naši stalni obiskovalci, mnogi pa celo srčni prijatelji.

Največji podvig je bil dolgo načrtovana nova restavracija, s katero sem nadgradil ponudbo in izboljšal delovno okolje. Turistični center Lazar tako ponuja celovito turistično izkušnjo: nastanitev (kamp, apartmaji), prehrana (restavracija), organizacijo športnih aktivnosti ( rafting, kajaka, soteskanje  in ostali vodni športi, padalstvo, ribištvo, prevozi).

To je zgodba o gostoljubju v neizmerno lepi naravi, o prvovrstni in vedno sveži lokalni hrani, kakršno jemo doma, o sproščeni atmosferi in ognju, ki je srce tega kraja, o izbrani glasbi, prijazni in vdani ekipi in najboljših gostih, ki jih vse to pritegne.

Rad delam z ljudmi in jih razvajam in v zadovoljstvo mi je, da se vedno znova vračajo. Hvala, če ste že del našega kroga in toplo vabljeni, če bi se želeli ogreti srce v našem malem kotičku soškega raja.

Galerija restavracije

MNENJA GOSTOV

ŠPORTNE AKTIVNOSTI

Se sprašujete, zakaj je rafting pri nas tako priljubljen? Smaragdne brzice reke Soče pričarajo nepozabno doživetje, na raftu pa se lahko zabava cela skupina! Rafting je še vedno najbolj priljubljen način sproščanja adrenalina na reki Soči. To pa preprosto zato, ker je primeren tudi za začetnike.

S seboj prinesite le kopalke, brisačo, športno obutev in zvrhano mero dobre volje. Nato se z našim prevozom odpravimo proti vstopnemu mestu Boka ali Srpenica 1, odvisno od vodostaja. Vodnik vam še na suhem razloži pravila o varnosti in že smo na Soči. Prvi del poti je mirnejši in vodnik vam pokaže osnovne tehnike veslanja. Potem pa… pogumno čez brzice!

VSTOPITE V STIK Z NAMI!

KONTAKTIRAJTE NAS ZA REZERVACIJO

OSNOVNO

SPREMLJAJ NAS

TURISTIČNI CENTER

Trnovo ob Soči 1b
5222 Kobarid
Slovenia

KAMP IN POČITNIŠKA HIŠA

OSTALA VPRAŠANJA

Strinjam se s pogoji zasebnosti (zahtevano polje)