Športne aktivnosti

V okolici kampa in Kobarida lahko obiščete veliko naravnih in kulturnih znamenitosti ter se predajate različnim športnim in sprostitvenim dejavnostim. Kobarid je majhno, a zanimivo mestece, kjer lahko kupite in opravite vse najnujnejše, najbolj pa slovi po izvrstni kulinariki in muzeju prve svetovne vojne.  Priljubljena poletna dejavnost za vse turiste in domačine pa je kopanje v majhni reki Nadiži, ki je od kampa oddaljena le 5km.

Nadiža je zelo čista in zaradi kamnin, po katerih teče, celo zdravilna za kožo, predvsem pa je zelo topla in otroci se v njej lahko kopajo po mili volji. Iz Kobarida vodijo poti v vse smeri, zato je zanimivosti in znamenitosti, ki jih lahko obiščete zares veliko. V kampu vam bomo radi svetovali kod in kam, v Kobaridu pa deluje tudi odlična turistična pisarna, kjer vam bodo postregli z vsakršnimi informacijami.

Smaragdne brzice reke Soče pričarajo nepozabno doživetje, na raftu pa se lahko zabava cela skupina! Rafting je še vedno najbolj priljubljen način sproščanja adrenalina na reki Soči.

Podrobnosti in informacije www.dolina-soce.com